İrlanda'nın Küçük Kasaba Kenti Drogheda

Drogheda 

Şehir

İrlanda’nın çok sayıda dil okuluna ev sahipliği yapan küçük kasaba kenti Drogheda, dil öğrenmek ve İrlanda kültürünü yaşamak için oldukça iyi bir seçenek.

Drogheda, başta ELI Okulları olmak üzere, çok sayıda dil okuluna ev sahipliği yapan ve bu sebeple de öğrenci dostu bir şehirdir. Küçük bir şehir olması, yerel kültürlerle etkileşimin yoğun bir şekilde yaşanmasına olanak sağlarken, Drogheda’yı diğer Avrupa kentlerine kıyasla, daha ekonomik bir şehir olarak da öne çıkarıyor. İrlanda'nın başkenti Dublin’e sadece 56 km uzaklıktaki bu kent, konumu sayesinde dil eğitiminiz süresince İrlanda’nın diğer şehirlerine düzenleyeceğiniz günübirlik gezileri kolaylaştırıyor. Dahası, Osmanlı zamanlarından beri Türklere karşı duydukları ayrı bir hoşgörü ve misafirperverlik de oradaki dil eğitimi deneyiminize bambaşka bir boyut katıyor.

Work and Study

Drogheda’yı popüler bir dil okulu şehri yapan bir diğer özelliği ise İrlanda’da İngilizce dil eğitiminiz süresince ve sonrasında devam edebileceğiniz Work and Study programı. Work and Study İrlanda’da 6 aylik yani 25 haftalik dil egitimi programına kayıt olan öğrencilerin, program süresince haftada 20 saat yasal çalışma iznine sahip olabilecekleri bir programdır. Yurtdışında dil öğrenirken elde edeceğiniz yasal çalışma izni, sadece küçük bir ekonomik rahatlamadan çok daha fazlasını sunuyor: yerel insanlarla etkileşim, dili pratik etme imkanı ve geleceğe yönelik kariyer planlarınızda kullanacağız sosyal beceriler kazanıyorsunuz. 

ELI Dil Okulları 

English Language Institution (ELI) Schools 

İrlanda’nın önde gelen şehirleri Dublin, Drogheda ve Limerick’te  şubeleri olan ELI Dil Okulu, 2021’de En İyi Yeni Avrupa’daki İngilizce Dil Okulları arasında aday gösterilmiş başarılı bir dil okulu. 

Genel İngilizce, IELTS Hazırlık Sınıfları, Work and Study ve Genç Yetişkin Dil Kursu programları gibi sunduğu program çeşitliliği ile yurtdışında dil öğrenmek isteyen öğrencilerin ihtiyaçlarına karşılık verebiliyor. Dahası öğrencilere sunulan hizmet ve fırsatlar günlük yaşantınızı kolaylaştırırken, okulun desteklediği sosyal olanaklar ve çeşitli paketler de orada günlük yaşantınızı kolaylaştırıyor. Sosyal imkan ücretsiz etkinlikler de dil öğrenme deneyiminizi zenginleştiriyor.

Bizi Arayın

İrlanda’nın bu güzel kasaba kenti Drogheda’da yer alan ELI Dil Okulları ya da diğer yurtdışı dil okullarımız ile ilgili daha fazla bilgiyi web sitemizde bulabilirsiniz. Size en uygun dil okulunu bulmak ve daha iyi yardımcı olmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.